BINNEN 1-3 DAGEN IN HUIS
100% ECO & CG
GRATIS VERZENDEN VANAF €100
0
0
BINNEN 1-3 DAGEN IN HUIS
100% ECO & CG
GRATIS VERZENDEN VANAF €100

Door Team KrulleSpulle, 4 mei 2022

CG vs ECO CG

Wat is CG en waarom je beter kunt kiezen voor ECO CG

Ongeveer 30 jaar geleden bedacht Lorraine Massey de Curly Girly Method, een nieuwe kijk op krul- & haarverzorging. Maar ook een methode die je vertelt dat je sulfaten, siliconen en uitdrogende alcohol beter kunt vermijden. Een methode die zegt dat je zo min mogelijk je haren moet wassen.

Inmiddels is onze kennis vele malen groter en weten we intussen dat niet alle sulfaten slecht zijn en je juist beter wel met regelmaat je hoofdhuid en haar kunt reinigen. Een gezonde hoofdhuid die in balans is zorgt namelijk voor gezonder, mooier, voller en sterker haar!

In CG-producten zitten geen siliconen en sulfaten maar ze zitten nog steeds vol met synthetische ingrediënten die bovengenoemde ingrediënten vervangen en ontzettend schadelijk kunnen zijn voor je hoofdhuid en je gezondheid en allergische reacties kunnen veroorzaken. En doordat je geen goede reinigers mag gebruiken krijg je last van jeuk, schilfers, eczeem en build-up wat weer kan resulteren in haaruitval

Daarom de ECO CG methode!

Bij deze methode kijken we verder dan het vermijden van siliconen, synthetische sulfaten en alcohol. Een verbeterde variant op CG, met dank aan moeder natuur. ECO CG-producten bevatten namelijk geen synthetische ingrediënten. Het is namelijk heel belangrijk dat je haar en hoofdhuid gezond zijn om mooie krullen te kunnen creëren. Daarom is goede reiniging van de hoofdhuid (en het haar) ook zo belangrijk omdat dit de basis is van gezond haar.

Om je hoofdhuid en haar goed te reinigen en schoon te houden, kun je bijvoorbeeld een detox met een klei doen omdat dit het haar en met name de hoofdhuid dieper reinigt, maar je kunt ook wassen met een goed reinigende shampoo welke een natuurlijk kokos sulfaat bevat.

Daarnaast wordt bij ECO CG wordt niet alleen gedacht aan schone ingrediënten voor je haar, maar ook wordt tijdens het productieproces rekening gehouden met natuur en milieu. Zo zijn bijvoorbeeld verpakkingen biologisch afbreekbaar en recyclebaar.

What’s not to love!

Wat vind jij er van ?

Laat hier gerust jouw gedachtes achter :-)

* Verplichte velden
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking