• Gratis verzending v.a. €100,-
  • Altijd binnen paar dagen in huis
  • Gratis retourneren
Josh Rosebrook Daily Acid Toner 100ml
Daily Acid Toner 100ml 32,-

Josh Rosebrook Daily Acid Toner 100ml

€32,- €32,00
Op voorraad
  • ECO VRIENDELIJK
  • CG VRIENDELIJK
  • GEEN GREENWASHING
  • EXCLUSIEVE MERKEN
  • 1-3 dagen
Informatie

Daily Acid Toner is een exfoliërende, verhelderende huidverstevigende behandeling met meerdere voordelen die de veroudering en beschadigde huid zichtbaar verbetert, de achteruitgang van de huid helpt vertragen en de textuur en structuur van de huid verbetert. Deze luxueuze zure toner voor het gezicht helpt de huid weer naar boven te halen, te verzachten en te verstevigen terwijl het werkt om de productie van collageen te stimuleren en de hydratatie van de huid te verhogen.

Daily Acid Toner brengt echte innovatie voort in effectieve zuurversteviging voor alle huidtypen met een unieke combinatie van pyrodruivenzuur, appelzuur, citroenzuur en glycolzuur in een basis van rijke, in eigen huis gemaakte extracten van hele planten, kleimineralen met hoge micronutriënten, beschermende en regenererende aminozuren en algen, en hydraterend aloë-sap.

Geschikt voor alle huidtypes, inclusief acne en gevoelige aandoeningen. Veilig voor zwangerschap en borstvoeding. Veilig en effectief gebruikt in combinatie met retinol, retinoïden of tretinoïne.

Gebruiksaanwijzing: 
Breng na het reinigen met Complete Moisture Cleanse een kwart hoeveelheid aan op een katoenen ronde en verdeel gelijkmatig en voorzichtig over het gezicht. Vervolg met de Hydrating Accelerator, Hydration Boost Concentrate, Active Infusion Serum en eindig met Vital Balm Cream.

Ingrediënten:
*Aloe Vera Leaf Juice, *Glycerin, Water, Montmorillonite (Clay), Hibiscus Flower Acid, Sea Kelp Extract, Irish Moss Extract, Sodium Hyaluronate, Sodium PCA, Vitamin B5, L-Proline, Hydroxyproline, Galactoarabian, *Green Tea Leaf, *Turmeric Root, *Calendula Flower, *Chamomile Flowers, *White Peony Tea, Glycolic Acid, *Echinacea, *Elderberry, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Phenethyl Alcohol, Ethylhexylglycerin.

* CERTIFIED ORGANIC
No Animal Testing

Reviews
8 / 10
Sarah 25 Januari 2021

Hele fijne Toner om je gezicht mee af te sluiten, ruikt naar rozen en planten, een specifiek geur waar je van houdt of niet. Geur vervliegt wel wanneer je het product hebt gebruikt.