DEHEB MOISTURIZING REPAIR CONDITIONER – 250ML

Beschikbaarheid: Op voorraad

Ons haar wordt van nature van binnenuit gevoed. Maar door omstandigheden kan de voeding soms niet tot diep in de haar punten doordringen. Met als gevolg dat het haar dof, droog ,beschadigd en breekbaar wordt.

DEHEB MOISTURIZING REPAIR CONDITIONER, verrijkt met pure arganolie, geeft een diepe voeding aan het haar zonder het haar te verzwaren. Het versterkt het haar en zorgt dat de natuurlijke glans wordt hersteld.

De conditioner bevat geen sulfaat, siliconen, parabenen, alcohol en kleurstoffen.

Het resultaat

Het haar is verstevigd, diep gevoed en heeft een mooie glans. Het effect is beweeglijk haar dat zijn natuurlijke zachtheid terug heeft.

Hoe te gebruiken
Zorgvuldig aanbrengen op vochtig haar, met name op de lengte en de haar punten. Kam het haar goed door voor een betere verspreiding en vervolgens 2 minuten laten intrekken. Bij heel droog en beschadigd  haar, breng een ruime hoeveelheid conditioner aan tot het haar wat vettig aanvoelt, kam het haar goed door. Laat de conditioner gedurende 20 tot 30 minuten  intrekken. Vervolgens uitspoelen en styling naar wens. Bij contact met de ogen deze onmiddellijk uitspoelen.
Gebruik na de conditioner de DEHEB ARGAN OIL, DEHEB REPAIR ARGAN OIL, DEHEB MOISTURIZING OIL of DEHEB MOISTURIZING SUPREME OIL voor een nog beter resultaat.


Ideaal voor onderhoud van het haar na een vitamineoliebehandeling. Geschikt voor elke haartype.

| Lieve 07-10-2018 17:02

Ik ben enorm blij met de moisturizing repair conditioner.
Ik ervaar het als een erg goede voeding voor mijn haar. Mijn punten konden wat extra verzorging gebruiken door de zon en de kleuring.
Na het haren wassen of nat maken kam ik mijn haren en doe de conditioner in mijn handdoekdroge haar en laat het drogen. Daarna voelt mijn haar veel zachter en minder droog aan. Het voelt echt gezond. Je kan er in de nacht mee slapen en dan de volgende ochtend uitspoelen. Daarna zit je haar ook nog eens erg natuurlijk mooi. Ik zie naast intensieve verzorging ook als een goed styling product. In kleine mate, zonder uitspoelen geeft een mooie slag aan mijn haar.
Dus heel mooi product wat mij betreft.

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen