• Gratis verzending v.a. €100,-
  • Altijd binnen paar dagen in huis
  • Gratis retourneren
Flora & Curl Hydrate Me Trio Cadeauset 3x300ml
Hydrate Me Trio Cadeauset 3x300ml €49,95

Flora & Curl Hydrate Me Trio Cadeauset 3x300ml

€49,95
Op voorraad
  • ECO VRIENDELIJK
  • CG VRIENDELIJK
  • GEEN GREENWASHING
  • EXCLUSIEVE MERKEN
Informatie

Dit trio voor krulverzorging is perfect om vocht terug te brengen naar droge en uitgedroogde stands op de wasdag. Als je krullen een intense hydratatieboost nodig hebben, pak dan je botanische hydratatietrio om je krullen weer zacht, soepel en gevoed te maken. 

Deze cadeauset bevat de volgende producten:

 

Gebruik:

REINIG met de Rose Water & Honey Cream Shampoo
Breng de reiniger aan in uw handpalmen en masseer goed in nat haar. Laat de hoofdhuid eerst reinigen en zorg ervoor dat vuil en aanslag met warm water worden weggespoeld. Spoel uit en breng indien nodig meer aan op de lengte van het haar.
Vervolg met de Rose Water & Honey Cream Conditioner voor extra vocht.

CONDITIE met de Rose Water & Honey Cream Conditioner
Na het wassen voorzichtig overtollig vocht uit het haar verwijderen. Breng conditioner aan op het haar met een focus op de punten. Plaats een douchekapje en laat het 10-15 minuten intrekken, daarna grondig uitspoelen met water en stylen zoals gewoonlijk.

VERZACHT met de  Rose Water & Honey Leave-in Conditioner
Deel een klein deel van het haar en breng het product aan met een focus op gebieden die meer vatbaar zijn voor klitten en knopen. Vinger ontwarren of kam door sectie met een kam met wijde tanden, beginnend bij de onderkant, omhoog bewegend, totdat de kam of vingers door het haar glijden van de wortels tot de uiteinden. Kan ook worden gebruikt als dagelijkse conditioner zonder spoelen tussen wasdagen en na het wassen van het haar.

Zie de ingrediënten bij de producten.

 

 

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review