• Gratis verzending v.a. €100,-
  • Altijd binnen paar dagen in huis
  • Gratis retourneren

DETOXBEHANDELING KRULLEN

4
Ben je op zoek naar een detoxbehandeling krullen? Bij KrulleSpulle ben je aan het juiste adres! Hier treft je een selectie aan van de beste haarproducen voor jouw krullen!
Lees meer
Sorteren op:

Detoxbehandeling krullen

Bij Krullespulle vind je een mooie selectie van producten voor een detoxbehandeling krullen. Een detoxbehandeling kan een effectieve toevoeging zijn aan verzorgingsroutine van je krullen. Detoxbehandelingen bij Krullespulle zijn er in vele soorten en maten. Zo beschikt de Krullespulle-webshop onder andere over een detoxbehandeling in de vorm van gummies die je tweemaal daags in dient te nemen, maar ook over een luxe detox masker of bijvoorbeeld een zeer krachtige detox-klei. Bekijk voor het hele assortiment van producten voor een detoxbehandeling krullen de webshop.

Beste biologische detoxbehandeling krullen

Iedere detoxbehandeling krullen die je kunt aanschaffen via de Krullespulle-webshop is van extreem hoge kwaliteit en 100% biologisch. Een detoxbehandeling kan van pas komen wanneer je last hebt van build-up of juist graag build-up zou willen voorkomen. Een goede detox zorgt namelijk voor een grondige reiniging van de hoofdhuid, iets wat uitermate geschikt kan zijn wanneer er sprake is van een hoofdhuid die uit balans is. Bovendien zorgt een luxe detoxbehandeling krullen niet alleen voor een ultieme reiniging, maar ook voor een intense voeding.

Onschadelijke detoxkuur krullen die 100% natuurlijk is

Elke detoxkuur krullen van Krullespulle is 100% natuurlijk en 100% vrij van schadelijke stoffen. Een detox zuivert zowel de hoofdhuid als het haar grondig van vuil, productresten en build-up, waardoor de balans weer netjes terug wordt gebracht. Een detoxkuur krullen kan uitermate geschikt zijn voor mensen die dagelijks gebruikmaken van stylingproducten of mensen waarvan hun krullen regelmatig worden blootgesteld aan een hittebron, zoals een föhn. Ook voor chemisch behandeld of chemisch gekleurd haar kan een natuurlijke detoxkuur krullen een mooie uitkomst bieden.

Detoxbehandeling krullen kopen bij Krullespulle

Ben je overtuigd en wil je graag een detoxbehandeling krullen kopen bij Krullespulle? Je plaats jouw gewenste detoxbehandeling product eenvoudig in je winkelmandje. Vervolgens reken je binnen enkele stappen gemakkelijk af. Het is ook mogelijk om je Krullespulle-cadeaukaart in te wisselen bij het kopen van een detoxbehandeling krullen. Na het voltooien van je bestelling hoef je niets meer te doen, het Krullespulle-team doet vervolgens de rest en zorgt dat jouw gewenste detoxbehandeling binnen enkele dagen bij jou op de deurmat valt.

Heb je vragen over een detoxkuur krullen?

Overweeg je een detoxkuur krullen aan te schaffen via de Krullespulle-webshop maar zit je toch nog met vragen? Het team van Krullespulle adviseert jou natuurlijk graag over de juiste detoxkuur krullen voor jouw haar- en krultype. Raadpleeg eenvoudig onze virtuele assistente Vilou en vindt het antwoord op jouw productvraag.

Vanuit onze visie en bewezen kwaliteit (kijk gerust eens naar onze kapsalon PureLou) verkopen wij alleen maar producten die daadwerkelijk ECHT vrij zijn van schadelijke stoffen. 

Alle producten zijn 100% vrij van : Parabenen - Sulfaten- Siliconen

Veel van onze producten dragen de volgende keurmerken! -