BINNEN 1-3 DAGEN IN HUIS
100% ECO & CG
GRATIS VERZENDEN VANAF €100
0
0
BINNEN 1-3 DAGEN IN HUIS
100% ECO & CG
GRATIS VERZENDEN VANAF €100

Sissel Edelbo Lupine SILK Hairband - No. 01

Sissel Edelbo Lupine SILK Hairband - No. 01
Productomschrijving

Lupine SILK Hairband is een prachtige haarband, die je bad hair day weer kan laten stralen. Gebruik het als extra accessoire om wat meer plezier en kleur toe te voegen aan je outfit, of gebruik het gewoon om je haar uit je gezicht te halen. Voeg een vleugje boho en kleur toe met dit fijne haaraccessoire.

Alle SISSEL EDELBO-stijlen worden geüpcycled van vintage sari en op die manier duurzaam. In het verleden werden deze sari's gedragen door de Indiase vrouwen waardoor er kleinere imperfecties zoals kleine vlekjes en losse draadjes kunnen ontstaan. Voor ons zijn deze onvolkomenheden echter de unieke schoonheidsfoutjes van de kleding. Ze weerspiegelen het leven en de liefde die de vorige eigenaar aan de stof heeft toegevoegd. We hopen dat u net zoveel van het verhaal van het materiaal zult houden als wij - VAN DE ENE VROUW NAAR DE ANDERE.

PURE CRÊPE ZIJDE
Deze stijl maakt deel uit van ons PURE SILK-concept. Voor deze stijl hebben we zorgvuldig de mooiste 100% crêpezijden sari's geselecteerd. Als je dit materiaal zowel ziet als aanraakt, weet je waarom het wereldwijd bekend staat als een van de puurste zijde. Crêpezijde staat bekend om het fijne veloursgevoel dat mooi en zwaar valt.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Sissel Edelbo Lupine SILK Hairband - No. 01
Sissel EdelboLupine SILK Hairband - No. 01

Lupine SILK Hairband is een pracht...

Lupine SILK Hairband is...

Niet op voorraad
€35,00 Incl. btw
Bekijken
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking