• Gratis verzending v.a. €100,-
  • Altijd binnen paar dagen in huis
  • Gratis retourneren

Eco CG producten

Bent u bekend met de cg methode en daarom op zoek naar cg producten om met deze methode te starten of verder te experimenteren? Dan bent u bij Krullespulle aan het juiste adres! Hieronder vindt u een selectie aan eco cg producten die u voor het gebruiken van deze methode goed kunt gebruiken. Net als Lorraine Massey, de bedenkster van de cg methode, zijn wij het er namelijk mee eens dat ECO het allerbeste is voor uw bos krullen. Bekijk ons aanbod en vind ook de eco cg producten die u zoekt!

De cg methode

De cg methode, cg staat hierbij voor Curly Girl, is een haarverzorging methode voor natuurlijk krullend haar. Deze methode is bedacht door Lorraine Massey en wordt beschreven in haar boek, genaamd “Curly Girl: The Handbook”. De cg methode houdt in dat u uw haar moet behandelen met producten zonder sulfaten, siliconen, minerale oliën, wax en uitdrogende alcohol. Daarnaast horen hier ook bepaalde manieren van het wassen, drogen en stylen van uw haar bij. De cg methode heeft een gezonde bos krullen als gevolg. Deze producten voor krullen zonder schadelijke stoffen sluiten volledig aan bij de visie van Krullespulle.

De cg producten van Krullespulle

Bij Krullespulle hebben wij een duidelijke visie. De website Krullespulle is een initiatief van PureLou, onze eco kapsalon in Tilburg. Vanuit onze visie en de bewezen kwaliteit verkopen wij alleen maar producten die daadwerkelijk écht vrij zijn van alle schadelijk stoffen. Dit zijn ook de producten die voor de cg methode worden aanbevolen. Veel producten van onze webshop dragen keurmerken zoals Ecocert & Cosmetic Bio. Hierdoor weet u zeker dat u uw bos krullen verzorgt met producten die volledig vrij zijn van alle schadelijke stoffen. Ideaal dus wanneer u gebruik wilt maken van passende cg producten bij de cg methode. Neem een kijkje tussen onze selectie eco cg producten en bestel deze gemakkelijk online.

Keurmerken

Bij Krullespulle bent u ervan verzekerd dat er geen sprake is van greenwashing. Onze selectie met eco cg producten voor krullen is namelijk niet alleen 100% EcoCG proof, maar daarnaast ook nog eens gegarandeerd 100% Eco gecertificeerd. Dit betekent dat de krullen styling producten voldoen aan de zeer strenge eisen van Ecocert en/of Cosmetic Bio keurmerk. Eco gecertificeerd stelt namelijk criteria vast voor een natuurlijke en biologische norm dat het respect voor het milieu garandeert tijdens de gehele productielijn.

Online cg producten bestellen

Heeft u de juiste cg producten binnen ons assortiment gevonden? Plaats deze dan in uw winkelmand en reken uw bestelling vervolgens af. Wij regelen de rest. Al binnen enkele dagen kunt u starten met de cg methode. Heeft u nog vragen over onze eco cg producten of wenst u specifiek advies? Neem dan gerust contact met ons op door te mailen naar [email protected] of vul het contactformulier in op onze website.