BINNEN 1-3 DAGEN IN HUIS
100% ECO & CG
GRATIS VERZENDEN VANAF €100
0
0
BINNEN 1-3 DAGEN IN HUIS
100% ECO & CG
GRATIS VERZENDEN VANAF €100

Sissel Edelbo Meadow SILK Scrunchie - No. 04

Sissel Edelbo Meadow SILK Scrunchie - No. 04
Productomschrijving

Meadow SILK Scrunchie is een duurzaam haaraccessoire gemaakt van restanten van de fijnste pure zijden sari's om onze afvalproductie te minimaliseren. Deze unieke scruchie wordt geleverd in één maat en is misschien wel het perfecte detail dat een schattig alledaags kapsel nodig heeft.

Alle SISSEL EDELBO-stijlen worden geüpcycled van vintage sari en op die manier duurzaam. In het verleden werden deze sari's gedragen door de Indiase vrouwen waardoor er kleinere imperfecties zoals kleine vlekjes en losse draadjes kunnen ontstaan. Voor ons zijn deze onvolkomenheden echter de unieke schoonheidsfoutjes van de kleding. Ze weerspiegelen het leven en de liefde die de vorige eigenaar aan de stof heeft toegevoegd. We hopen dat u net zoveel van het verhaal van het materiaal zult houden als wij - VAN DE ENE VROUW NAAR DE ANDERE.

PURE CRÊPE ZIJDE
Deze stijl maakt deel uit van ons PURE SILK-concept. Voor deze stijl hebben we zorgvuldig de mooiste 100% crêpezijden sari's geselecteerd. Als je dit materiaal zowel ziet als aanraakt, weet je waarom het wereldwijd bekend staat als een van de puurste zijde. Crêpezijde staat bekend om het fijne veloursgevoel dat mooi en zwaar valt.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Sissel Edelbo Meadow SILK Scrunchie - No. 04
Sissel EdelboMeadow SILK Scrunchie - No. 04

Meadow SILK Scrunchie is een duurz...

Meadow SILK Scrunchie i...

Op voorraad
€15,00 Incl. btw
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking