• Gratis verzending v.a. €100,-
  • Altijd binnen paar dagen in huis
  • Gratis retourneren
Bio-T Plantenkleuring Rood 100gr
Plantenkleuring Rood 100gr €19,50

Bio-T Plantenkleuring Rood 100gr

€19,50
Op voorraad
  • ECO VRIENDELIJK
  • CG VRIENDELIJK
  • GEEN GREENWASHING
  • EXCLUSIEVE MERKEN
  • 1-3 dagen
Informatie

Alle BIO-T plantaardige kleurstoffen zijn 100% natuurlijk en 100% organisch, ze zijn rijk aan kleurstoffen en gemakkelijk toe te passen. 

De plussen:
- Sterke dekking van wit haar
- Economisch: 2 tot 3 toepassingen per zak
- Romige en klontervrije textuur, gemakkelijk aan te brengen
- Meng - en pauzetijd: zie beschikbare kleurenkaart

Deze roodtint is geschikt als eerste kleuring, als voorpigmentatie, bij een grijsdekking maar ook als enkele kleuring wanneer je een koperkleur wenst.

Een plantenkleuring hecht het beste op schoon haar, onze tip is dan ook om je haren voordat je gaat kleuren een detoxbehandelingskuur te geven.

Gebruik:

Een plantenkleuring breng je aan op schoon, droog haar. Gebruik altijd gerei dat niet van metaal is gemaakt.

Gebruik je de rouge als voorpigmentatie, leng deze dan aan met lauw water en mix met een (kunststof) garde tot een gladde massa. Breng vervolgens de kleuring passee voor passee aan. Dek af met een mutsje en laat 15 tot 30 minuten inwerken. Spoel daarna goed uit met warm water en droog je haren voor de 2e kleuring.

 

Gebruik je de rouge als rood kleuring, leng deze dan aan met lauw water en mix met een (kunststof) garde tot een gladde massa. Breng vervolgens de kleuring passee voor passee aan. Dek af met een mutsje en laat minimaal 30 minuten inwerken, hoe langer je de kleur laten zitten, hoe intensiever deze wordt. Spoel daarna goed uit met warm water en was 1x door met shampoo., sluit de schubben af met een masker.

Een plantenkleuring oxideert nog 2 dagen door, na 2 dagen heeft de kleur haar uiteindelijke teint bereikt. Het is dus belangrijk om je haren deze 2 dagen NIET te wassen.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review