BINNEN 1-3 DAGEN IN HUIS
100% ECO & CG
GRATIS VERZENDEN VANAF €100
0
0
BINNEN 1-3 DAGEN IN HUIS
100% ECO & CG
GRATIS VERZENDEN VANAF €100

Over ons

Bij Krullespulle staan wij voor ecologische producten voor krullend haar. Onze missie is om mensen met krullend haar te voorzien van verantwoorde producten die hun haar de beste zorgen geven. We begrijpen hoe lastig krullend haar kan zijn en willen klanten helpen het te onderhouden op een duurzame manier.

Al onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van ecologische en ethische criteria. We werken alleen samen met leveranciers die hun producten vervaardigen met respect voor mens en milieu. Dit betekent geen harde chemische stoffen, geen dierproeven en zo min mogelijk verpakking. Ons assortiment bestaat uit shampoos, conditioners, haarolie, haarstylers en andere verzorgingsproducten die speciaal geschikt zijn voor krullend haar.

Naast ecologische producten bieden wij ook persoonlijk advies. Ons team neemt de tijd om te luisteren naar jouw specifieke behoeften en te adviseren over welke producten bij jouw haartype passen. We helpen je het beste uit jouw krullen te halen op een manier die jij prettig vindt. Onze klanten staan centraal en we doen ons uiterste best om hen te voorzien van de beste producten en adviezen.

Zo helpen wij mensen met krullend haar om verantwoorde keuzes te maken voor het verzorgen en stylen van hun prachtige krullen. Dat is waar wij voor staan bij Krullespulle.

Contactgegevens

KrulleSpulle
Persephonestraat 9-08
5047 TT Tilburg

Inloggen op account

Voor al uw vragen

Bellen

Bel ons

085-0437908

E-mail

Email ons

[email protected]

Social media

Socials

Review LogoWij scoren een op

Green Hair Distribution B.V.

Persephonestraat 9-08
5047 TT Tilburg
Nederland Bekijk op Google Maps

NL861513472B01
78728318
NL22RABO0357580265

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking