• Gratis verzending v.a. €100,-
  • Altijd binnen paar dagen in huis
  • Gratis retourneren

Plantenkleuring

28
Ben je op zoek naar Plantenkleuring? Bij KrulleSpulle ben je aan het juiste adres! Hier treft je een selectie aan van de beste haarproducten voor jouw krullen!
Lees meer
Sorteren op:

Plantenkleuring

Een plantenkleuring maakt het mogelijk om haren te kleuren zonder het haar bloot te stellen aan schadelijke, chemische stoffen. Bij Krullespulle zijn we natuurlijk groot voorstander van het vinden van manieren die voorkomen dat haren onnodig beschadigd raken. Elk haarverzorgings- of haarstylingproduct uit de webshop van Krullespulle is compleet vrij van schadelijke stoffen. Alle producten, inclusief de plantenkleuring, zijn 100% Eco gecertificeerd en EcoCG-proof. Dat betekent, alleen maar exclusieve merken van de hoogste kwaliteit die lief zijn voor jou én lief zijn voor je krullen. Zo geniet jij met volle teugen van gekleurde krullen op een groene en verantwoorde wijze.

100% natuurlijke plantenkleuring

Wie dacht dat het kleuren van de haren alleen maar mogelijk was op schadelijke manieren, heeft het mis. Tegenwoordig zijn er namelijk verschillende luxe merken van uitmuntende kwaliteit die een 100% natuurlijke plantenkleuring aanbieden. Deze merken zijn uiteraard ook allemaal geschikt voor krullend haar en de plantenkleuringen zijn samengesteld met krachtige, natuurlijke ingrediënten. Een natuurlijke plantenkleuring van Krullespulle is overigens niet alleen Eco vriendelijk, maar ook nog EcoCG vriendelijk. Met een plantenkleuring van Krullespulle geef je jouw krullen de kleur de gewenste kleur op een verantwoorde manier, zonder blootstelling aan schadelijke stoffen.

Eco vriendelijke plantenkleuring haar

Een Eco vriendelijke plantenkleuring haar van Krullespulle is geschikt voor krullend haar en een van de meest verantwoorde manieren waarop je je haar kunt kleuren. De plantenkleuring haar producten zijn uiteraard niet getest op dieren en doen ook niet aan greenwashing. Ondanks dat de plantenkleuringen die te verkrijgen zijn in de webshop van Krullespulle 100% Eco gecertificeerd zijn en dus eerlijk en groen zijn, raden we toch altijd aan om voorafgaand aan het kleuren van de haren de haren een detoxbehandeling te geven. Op deze manier zorg je voor de optimale verzorging en bescherming van je haar: de perfecte voorbereiding op een plantenkleuring haar.

Interesse in een plantenkleuring krullen kopen?

Wil je jouw haren graag kleuren maar tegelijkertijd wel de blootstelling aan schadelijke stoffen zoveel mogelijk reduceren? Dat kan! Met een plantenkleuring krullen van Krullespulle. Een plantenkleuring krullen kopen doe je eenvoudig door de gewenste plantenkleuring naar je winkelwagentje te verplaatsen en de bestelling vervolgens te voltooien. Interesse in een plantenkleuring krullen, maar twijfel je over het geschikte merk of product voor jouw haar? Vraag gemakkelijk om persoonlijk advies door een berichtje te sturen met je vraag naar onze virtuele assistent Vilou. We komen dan zo snel mogelijk bij je terug met een passend advies.

Op de hoogte blijven over het laatste krullen-nieuws? Abonneer je op de Krullespulle-nieuwsbrief en mis geen enkel nieuwtje en geen enkele actie!

Vanuit onze visie en bewezen kwaliteit (kijk gerust eens naar onze kapsalon PureLou) verkopen wij alleen maar producten die daadwerkelijk ECHT vrij zijn van schadelijke stoffen. 

Alle producten zijn 100% vrij van : Parabenen - Sulfaten- Siliconen

Veel van onze producten dragen de volgende keurmerken! -