BINNEN 1-3 DAGEN IN HUIS
100% ECO & CG
GRATIS VERZENDEN VANAF €100
0
0
BINNEN 1-3 DAGEN IN HUIS
100% ECO & CG
GRATIS VERZENDEN VANAF €100

Tabitha James Kraan Scented Organic Hair Oil

9% sale
Productomschrijving

- aromatische haarolie, beschermt en herstelt uw haar.

Tabitha James Kraan geparfumeerde haarolie herstelt, beschermt en polijst uw haar. Het is een deskundig geformuleerde voedende en heerlijk geurende biologische haarolie. Gebruik de olie als intensieve behandeling vóór het wassen, als hoofdhuidbehandeling of bij de dagelijkse bescherming van uw haar.

Door de juiste vochtbalans van uw haar te herstellen en vast te houden kan elke haarlok soepeler worden en vrij bewegen, wat leidt tot maximale controle en veerkrachtig haar dat vol leven en glans zit.

Tabitha J. Kraan's geparfumeerde biologische haarolie:

  • Herstelt en beschermt uw kleur
  • Versterkt en beschermt het haar
  • Is rijk aan anti-oxidanten
  • Wordt gemakkelijk geabsorbeerd in het haar
  • Bevat Tabitha's Amethist-steen
  • Heeft een goddelijke geur
  • Zorgt voor een diepe glans die fungeert als een schild om de kleur van natuurlijk en gekleurd haar te verdiepen en te verrijken

Gebruik: 
U kunt de haarolie op verschillende manieren gebruiken:

Als wekelijkse intensieve behandeling:
breng 1-2 pompjes aan, afhankelijk van haarlengte, op nat of droog haar. Laat het minimaal 10 minuten inwerken. Reinig het haar grondig om de overtollige olie te verwijderen. Voor een echt voedend effect laat u de olie 's nachts inwerken en wast u 's morgens uw haar.

Als dagelijkse bescherming: 
gebruik spaarzaam vanaf de middelste lengtes tot de uiteinden van uw haar. Breng een microhoeveelheid aan op uw handen en verwarm grondig tussen uw handpalmen totdat de olie in uw handen begint te absorberen. Breng dan de olie aan op de middelste lengtes en uiteinden van het haar. Het geeft het haar gewicht, body en glans, terwijl het de vochtbalans beschermt en verhoogt.

Als een hoofdhuid behandeling: 
masseer de haarolie in de hoofdhuid om de olieproductie in balans te brengen. Gebruik hiervoor 1 pompje. Masseer 30 minuten vóór het wassen in de hoofdhuid. Reinig het haar zoals gewoonlijk. De hoofdhuid reageert door na verloop van tijd minder olie te produceren.

De haarolie geeft gewicht en volume aan fijn haar en een gladde zijdeachtige glanzende afwerking aan dik haar. Het maakt ieders haar glanzend en rijker van kleur, sterker, het haar is beschermd en makkelijker te föhnen en/of te stylen.

Ingrediënten: 
Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil*, Rosa Canina (Rosehip) Fruit Oil*, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil*, Hippophae Rhamnoides (Sea Buckthorn) Oil*, Cocos Nucifera (Coconut) Kernel Oil, Lyceum Barbarum (Goji Berries) Fruit Extract, Pelargonium Graveolens (Geranium) Oil*, Rosa Damascena (Rose) Flower Oil*, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil*, Styrax Benzoin (Benzoin) Resin Extract, Citrus Aurantium Amara (Neroli) Flower Oil*, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil*. (Citral Eugenol, Geraniol, Citronellol, Farnesol, Linalool, Limonene, Benzyl Benzoate, Benzyl Cinnamate – van nature aanwezig in essentiële oliën).* = gecertificeerd biologisch

Tabitha J. Kraan geparfumeerde haarolie is 100% natuurlijk, vegan en bevat 99% gecertificeerde biologische ingrediënten. Het is dierproefvrij en is Soil Association / Cosmos Organic gecertificeerd.

Reviews

5 / 5Based on 2 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: Vivianne op 23 Maart 2024
    Ideale verzorgingsolie voor de rijpere en drogere hoofdhuid die gevoelig wordt. Tevens goed voor de lengtes van krullend haar type 3 die een balayage kregen.
  • 5 / 5
    Gepost door: Tess op 2 Mei 2020
    Deze olie is heel verzorgend. Ik gebruik hem iedere week als deepco en wat is me haar er van opgeknapt
Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Tabitha James Kraan Scented Organic Hair Oil
Tabitha James KraanScented Organic Hair Oil

Tabitha James Kraan geparfumeerde ...

Tabitha James Kraan gep...

Op voorraad
€49,00€44,50 Incl. btw
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking