BINNEN 1-3 DAGEN IN HUIS
100% ECO & CG
GRATIS VERZENDEN VANAF €100
0
0
BINNEN 1-3 DAGEN IN HUIS
100% ECO & CG
GRATIS VERZENDEN VANAF €100

Orli Aroma Pod Diffuser Olie Collectie 6x 10ml

Orli Aroma Pod Diffuser Olie Collectie 6x 10ml
Productomschrijving

Beschrijving:

Deze prachtige collectie bestaat uit 6 x 10ml flesjes pure geuroliën in onze meest populaire geuren. Uitsluitend ontworpen voor gebruik met onze Aroma Pod Mist Diffuser voor een prachtige manier om direct een luchtig parfum voor het hele huis te creëren - slechts een paar druppels zorgen voor urenlang geur. Elke fles van 10 ml biedt minimaal 400 uur geur. Sprenkel 2-3 druppels in de Orli Aroma Pod om van deze heerlijke geuren te genieten.

Rose & Rhubarb - Een door ontwerpers geïnspireerde geur, Rose & Rhubarb. Rijke fluweelzachte roos vermengt zich met sprankelende fruitige rabarber om dit een intense en heerlijke geur te maken die in elke kamer past.

Kiamana - Een door ontwerpers geïnspireerde citrusachtige, oceanische kustgeur. Kiamana betekent kracht van de oceaan en deze verbazingwekkend frisse geur doet precies dat terwijl het je meeneemt naar de kusten van het azuurblauw.

Black Pomegranate – Een gewaagde, sensuele aromatische geur. Rijk robijnrood sap van granaatappel, doordrenkt met gekruide roze peper en Casablanca-lelies. Verwarmd door verleidelijk rokerige patchouli en champacahout.

Orange Blossom - Een uitgebalanceerde bloemenmix, onze Orange Blossom-geurolie is zoet, delicaat en fris. Een weelderige geur voor de lente of zomer, Orange Blossom heeft topnoten van petitgrain en bergamot, midden akkoorden van neroli en jasmijn, en een lichte sandelhout basis.

Peony & Blush Suede - Een luxe, door ontwerpers geïnspireerde geur met toptonen van sappige rode appel en citrusnuances die leiden tot een bloemig hart van pioenroos, jasmijn, roos en kieuwbloem, leidend tot een basis van zacht suède, patchouli, amber, vanille en musk.

Snowberry - Een rijke bloemige/fruitige geur die de zintuigen verjongt met topnoten van cranberry, middentonen van framboos, sinaasappel, honing en roos en afgewerkt met basisnoten van cederhout en vanille.

Tigerlily – Als je van lelies houdt, dan zul je dol zijn op het rijke en bedwelmende aroma van deze geurige Tigerlily Flower-olie.

 

HOUD ER REKENING MEE DAT:

Buiten bereik van kinderen en huisdieren houden. Handen wassen na gebruik. Verwijderd houden van geverfde en gevoelige oppervlakken. Volg de instructies van de fabrikant in de handleiding van de Aroma Pod Diffuser.

 

HOE TE GEBRUIKEN:

Sprenkel 2-3 druppels in de Orli Aroma Pod om van de heerlijke geur te genieten.

 

WAARSCHUWING:

Hieronder vindt u CLP-informatie voor deze pure geurolie.

Zwarte granaatappel:

Bevat (E)-1-(2,6,6-TRIMETHYL-1,3-CYCLOHEXADIEN-1-YL)-2-BUTEN-1-ONE, 3-(2H-1, 3-BENZODIOXOL-5-YL) -2-METHYLPROPANAL, DIHYDRO PENTAMETHYLINDANON (DPMI), LIMONENR. Kan een allergische reactie veroorzaken.
Waarschuwing: Veroorzaakt huidirritatie. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Zeer giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Vermijd het inademen van damp of stof. Was de handen en andere huid die in aanraking is gekomen grondig na hantering. Voorkom lozing in het milieu. BIJ CONTACT MET DE HUID: wassen met veel water en zeep. Als huidirritatie of uitslag optreedt: een arts raadplegen. Inhoud/verpakking afvoeren naar een erkende stortplaats, in overeenstemming met de lokale regelgeving.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Orli Aroma Pod Diffuser Olie Collectie
OrliAroma Pod Diffuser Olie Collectie

Deze prachtige collectie bestaat u...

Deze prachtige collecti...

Op voorraad
€59,99 Incl. btw
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking