BINNEN 1-3 DAGEN IN HUIS
100% ECO & CG
GRATIS VERZENDEN VANAF €100
0
0
BINNEN 1-3 DAGEN IN HUIS
100% ECO & CG
GRATIS VERZENDEN VANAF €100

Door Milou, 13 maart 2024

Dit zijn de voordelen van een hoofdhuidmassage

Geef jij jezelf weleens een hoofdhuidmassage wanneer je onder de douche staat? Naast een heerlijk verwenmoment is het namelijk ook super goed voor de gezondheid van je haren en hoofdhuid! Je kunt een hoofdhuidmassage het beste tijdens het wassen van je haar doen, met je vingers of met een speciale Scalp Massager. Het masseren van de hoofdhuid heeft verschillende voordelen.

Een hoofdhuidmassage zorgt ervoor dat vuildeeltjes en build-up makkelijker loskomen van het haar en de hoofdhuid, waardoor het vervolgens eenvoudig weg te wassen is met een shampoo. Ook stimuleert een hoofdhuidmassage de bloedcirculatie in de hoofdhuid, wat de haargroei bevordert. Daarnaast helpt het de jeukende hoofdhuid kalmeren. Ten slotte werkt een hoofdhuidmassage ook super ontspannend en helpt het stress te verlichten. Win-win dus!

Scalp Massager

Een Scalp Massager is de ideale tool om een hoofdhuidmassage mee uit te voeren. Een Scalp Massager is speciaal ontworpen om je huid en haar optimaal te verzorgen en te ontdoen van vuilresten. Door de ronde vorm ligt de borstel makkelijk in de hand en heb je veel grip. De speciaal ontworpen flexibele borstelpunten masseren de hoofdhuid zachtjes zonder te krassen, waardoor de bloedcirculatie gestimuleerd wordt. De borstel verwijdert overtollige olie- en vuilresten, waardoor de hoofdhuid grondig gereinigd wordt en weer fris aanvoelt. Je kunt de borstel gebruiken voordat je de shampoo in je haren doet, of je kunt de borstel gebruiken om de shampoo mee in te masseren. Masseer de hoofdhuid enkele minuten in cirkelvormige bewegingen. Wij hebben verschillende Scalp Massagers in het assortiment, namelijk van Vegan Boost, Bouclème en Kent. Kies welke het beste bij jou past!

Wat vind jij er van ?

Laat hier gerust jouw gedachtes achter :-)

* Verplichte velden
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking