BINNEN 1-3 DAGEN IN HUIS
100% ECO & CG
GRATIS VERZENDEN VANAF €100
0
0
BINNEN 1-3 DAGEN IN HUIS
100% ECO & CG
GRATIS VERZENDEN VANAF €100

Door Milou, 25 maart 2024

Maak je krullen lenteklaar in drie eenvoudige stappen!

De lente is weer aangebroken! Op een paar mooie zonnige dagen na, hebben we helaas nog niet echt lenteweer gehad. Maar des te meer reden om van deze tijd gebruik te maken om je haren voor te bereiden op het aankomende (en hopelijk zonnige) lenteweer. Bereid je haar voor op de zon met deze drie eenvoudige stappen.

Stap 1: detox en reset de hoofdhuid

Een gezonde hoofdhuid is de sleutel tot mooie krullen. Begin de lente met een schone lei door je hoofdhuid diep te reinigen met een detox of exfoliërende shampoo. Omdat we in de winter meer tijd binnenshuis doorbrengen met de verwarming aan, is de hoofdhuid geneigd om droog en schilferig te worden. Een detox of een shampoo die lichtjes scrubt is dan erg fijn om de hoofdhuid mee schoon te maken en nieuwe haargroei te stimuleren. Masseer de shampoo zachtjes over je hoofdhuid of gebruik een scalp massage borstel om de doorbloeding extra te stimuleren.

Rythme Roze Set - KrulleSpulle
Deze detox kuur bestaande uit een klei shampoo en klei detox zuivert, ontgift en stimuleert de hoofdhuid, versterkt zwak haar en verzacht de droge hoofdhuid. Deze revitaliserende kuur past perfect bij de overgang van winter naar lente.

Scalp Exfoliating Shampoo 250ml - KrulleSpulle
Deze exfoliërende shampoo met gehydrogeneerde rinicusoliebolletjes scrubt de hoofdhuid zachtjes, waardoor vuil en overtollig talg verwijderd wordt. Ook stimuleert en kalmeert het de hoofdhuid. De shampoo geeft een rijk, romig schuim dat zorgt voor zacht en veerkrachtig haar.

Stap 2: stap over op lichtere producten

In de winter is het extra fijn om je haren diep te voeden met rijke, volle leave-in conditioners en maskers, maar nu de lente aanbreekt is het wellicht fijner om over te stappen op wat lichtere producten. We willen het haar blijven voeden en hydrateren, maar tegelijkertijd willen we het haar ook veerkracht en luchtigheid meegeven.

Serum Douceur Leave-in Conditioner 150ml - KrulleSpulle
Deze lichte leave-in conditioner hydrateert futloos en gedevitaliseerd haar. De conditioner vult onvolkomenheden op en maakt het haar langdurig zacht.

Detangling conditioner/Softening 200ml - KrulleSpulle
Deze lichte leave-in conditioner beschermt en verzorgt het haar, terwijl het textuur en glans geeft. De conditioner verzwaart het haar niet en geeft langdurige zachtheid.

Stap 3: zorg voor definitie en glans

Om je goed gehydrateerde krullen in vorm te houden, kies je voor een gel die glans en definitie geeft. Tegelijkertijd wil je jouw krullen beschermen en ervoor zorgen dat je haar geen vocht verliest. Kies daarom voor een verzorgende gel die je krullen niet enkel definieert, maar ook diep voedt en beschermt.

4 Seizoenen Styling Gel 200ml - KrulleSpulle
Deze veelzijdige styling gel is een echte verzorgende behandeling voor het haar. De gel beschermt en hydrateert het haar, sealt de bundels, geeft glans en maakt de krullen zacht en soepel.

Curl Defining Gel - KrulleSpulle
Deze vochtinbrengende gel verzacht en definieert de krullen, zonder plakkerig of vet te worden. Deze gel heeft een lichte hold en zorgt voor zachte, soepele en glanzende krullen.

Wat vind jij er van ?

Laat hier gerust jouw gedachtes achter :-)

* Verplichte velden
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking