BINNEN 1-3 DAGEN IN HUIS
100% ECO & CG
GRATIS VERZENDEN VANAF €100
0

Plaats een order van €100,- of meer en maak kans op een shampoo+conditioner van NourishedPlaats deze maand een order van €100,- of meer en maak kans op een shampoo+conditioner van Nourished

0
BINNEN 1-3 DAGEN IN HUIS
100% ECO & CG
GRATIS VERZENDEN VANAF €100

Plaats een order van €100,- of meer en maak kans op een shampoo+conditioner van NourishedPlaats deze maand een order van €100,- of meer en maak kans op een shampoo+conditioner van Nourished

Door Milou, 20 januari 2023

Stop met chemische haarkleuringen: ga voor een plantenkleuring!

De vraag naar natuurlijke kleuringen groeit enorm. Tijdens het kleuren wordt het haar gelijk verzorgd en daarnaast is een plantenkleuring beter voor de gezondheid van zowel de klant als de kapper. Er is tegenwoordig een ruim scala aan kleurkeuzes beschikbaar, zelfs in blond tinten!

Planten geven je haar een natuurlijke kleur, optimale glans en het werkt versterkend en herstellend voor het haar. Een plantaardige kleur blijft aan de buitenkant van je haarvezel, waardoor de haarschubben niet geopend worden. Haarkleuringen op basis van planten veranderen nooit de structuur van het haar, zoals wel het geval is bij een chemische kleuring. Een chemische kleuring dringt in de haarstructuur, door de haarschubben te openen, kleur uit het haar te halen en de natuurlijke kleur te vervangen. Je zal ook merken dat het haar naarmate dat je het plantaardig kleurt voller wordt en je kleur langer mooi blijft.

Chemie is dus echt niet meer nodig in deze tijd! Maar waarom kun je beter kiezen voor een natuurlijke kleuring? We zetten het graag voor je op een rij:

  • Een plantaardige kleur blijft aan de buitenkant van je haarvezel, daardoor worden de haarschubben niet geopend (iets dat bij chemie wel gebeurt).
  • Haarkleuringen op basis van planten veranderen nooit de structuur van je haar, zoals wel het geval is bij een chemische kleuring.
  • Het versterkt het haar en laat het voller lijken.
  • Een plantenkleuring is ook in te zetten als verzorgende kuur voor het haar.
  • Het geeft het haar ongelooflijk veel glans.
  • Het herstelt de hoofdhuid en versterkt de haarzakjes zodat deze een gezonde haar produceren.
  • Het is de ideale oplossing voor mensen die allergisch zijn voor stofjes in chemische kleuringen (denk aan PPD).
  • Het is veilig te gebruiken door zwangere vrouwen en mensen die chemo hebben ondergaan.

En het belangrijkste: een plantenkleur is 100% afbreekbaar en niet belastend voor mens en natuur! En een plantenkleur dekt net zo goed grijs haar als chemische verf. Wij adviseren een plantenkleuring altijd in een salon te laten zetten, zeker wanneer het de eerste keer is en je de overstap van chemie naar natuurlijk maakt. Heb jij de overstap al gemaakt en wil je de kleur toch thuis een beetje bijhouden, dan hebben wij een ruim aanbod aan plantenkleuringen. Onthoud dan wel dat thuis kleuren op eigen risico is en wij geen kleurgaranties doen.


Start hier jouw krullenreis!

Wil jij meer leren over krullen, haareigenschappen en de ECO CG methode? En wil jij weten hoe je de juiste producten kiest en de perfecte krulroutine voor thuis creëert? Schrijf je dan nu in voor Start hier jouw krullenreis. Aan de hand van korte video's nemen we je mee in de wereld van de eco curly girls, zodat jij binnen de kortste keren de gezondheid van je haar optimaliseert en jouw krullen laat floreren!

Wat vind jij er van ?

Laat hier gerust jouw gedachtes achter :-)

* Verplichte velden
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking