• Gratis verzending v.a. €100,-
  • Altijd binnen paar dagen in huis
  • Gratis retourneren

Innersense

13
Sorteer op:

Word weer verliefd op je haar
We inspireren persoonlijke afstemming door zelfzorg te oefenen. Innersense Organic Beauty behoudt de schoonheid van botanische producten door bewuste chemie en verbindt ons met de hoge vibrerende genezende kracht van de natuurlijke wereld om ons heen en de vreugdevolle liefde in ons.

ONTWORPEN DOOR MOEDER-AARDE. GEÏNSPIREERD DOOR LIEFDE.
De natuur staat centraal in Innersense Organic Beauty. Wij geloven dat het kiezen van schone, puur mooie haarverzorging de slimme, eenvoudige manier is om een ​​liefdesverhaal tussen jou en je haar te creëren. Onze producten zijn gemaakt van gecertificeerde biologische plantaardige ingrediënten waar je haar dol op zal zijn in luxe formuleringen die hydratatie, gezondheid, vocht, glans en bescherming bieden die alleen moeder natuur kan bieden.

SCHOON. ZUIVER. MOOI ... HET IS NIET ALLEEN WAT WE DOEN. HET IS WIE WE ZIJN.
Innersense Organic Beauty is een liefdesverhaal tussen twee doorgewinterde schoonheidsprofessionals die elkaar kruisten en een passie deelden voor haar, schoonheid en het leven. Het is ons verhaal.

Onze droom was om iets groters te creëren dan wijzelf. Groter dan Joanne's carrière als stylist en platformartiest; groter dan Greg's decennia in 'grote schoonheid', waar zijn passie voor productontwikkeling en formulering begon. Onze conventionele schoonheidservaring achter de stoel en achter de toonbank was slechts het zaad voor groei. Persoonlijk, professioneel en emotioneel.

DE LESSEN VAN HET LEVEN DRAGEN DE GROOTSTE CADEAUS.
Dit liefdesverhaal is ook een verhaal over familie. Ons merk is geboren en geïnspireerd door het onze. Morgan, onze eerstgeboren dochter, was 22 maanden oud toen bij haar de diagnose werd gesteld van een zeldzame genetische orde, het "Williams-syndroom". Als jonge ouders hadden we moeite om niet altijd te weten wat we moesten doen of waar we naar antwoorden moesten zoeken. We voelden ons hulpeloos, machteloos en bang. We wilden onze dochter opvoeden in een gezonde, bewuste en liefdevolle omgeving, maar tijdens de donkerste dagen van onzekerheid worstelden we om dit in onszelf te vinden. Het was het simpele advies van onze spirituele adviseur waar we ons het meest aan vasthielden, zijn woorden die ons uiteindelijk uit de duisternis leidden: 'vertrouw op je innerlijke gevoel

VERTROUW JE INTUITIE
Hoewel deze omstandigheid uniek is voor ons, is deze universeel in zijn menselijkheid. We worstelen allemaal om onze weg te vinden, maar wanneer we onze uitdagingen als onze grootste leraren omarmen, ze accepteren en onze innerlijke wijsheid vertrouwen, vinden we onze weg naar een leven vol geschenken die onze verbeelding te boven gaan. Deze ervaring was voor ons een katalysator om een ​​leven te creëren dat toegewijd is aan mindfulness en doel, en door het voertuig van schoonheid delen we de lessen die we hebben geleerd met de wereld.

Innersense Organic Beauty is een bedrijf dat zich toelegt op zuiverheid, gemoedsrust en zelfzorg. Onze missie is om schoonheid en welzijn te ondersteunen, te informeren en te inspireren en onze klanten te helpen gezondere, schonere keuzes te maken die aansluiten bij hun persoonlijke waarden.

Morgan's komst, en die van haar broer, Max, twee jaar later, waren zegeningen op zoveel manieren: ze waren het zonlicht dat onze zaden nodig hadden om te gedijen, een boodschap uit het universum: het is tijd om te vertragen en te leven als eenvoudig, gezond, en zo puur mogelijk.

EEN ORGANISCH SCHOONHEIDSBEDRIJF IS GEBOREN.
Onze toewijding aan een schonere, gezondere levensstijl voor onze familie liep parallel met een opkomende trend in onze geliefde haarindustrie: schoonheid zonder toxines. We dompelden ons onder in de studie van groene chemie en zochten antwoorden op de vraag waarom bij zoveel van onze professionele collega's in hogere snelheden chronische ziekten werden vastgesteld in vergelijking met beroepen in andere industrieën. Een nieuwe levensreis begon.

SCHOON. ZUIVER. MOOI.
Door van "grote schoonheid" naar het kleine, praktische rijk van onze eigen schone formuleringen te gaan ... door duurzaam de zuivere ingrediënten te betrekken en zorgvuldig te verwerken ... door schoonheid- en wellnessprofessionals en consumenten te informeren over de verborgen gifstoffen in conventionele haarverzorgingsproducten ... Innersense Organic Beauty begon zijn zorgzame pad.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »