BINNEN 1-3 DAGEN IN HUIS
100% ECO & CG
GRATIS VERZENDEN VANAF €100
0
0
BINNEN 1-3 DAGEN IN HUIS
100% ECO & CG
GRATIS VERZENDEN VANAF €100

Ecoslay Cayenne Lemon Squeeze

Ecoslay Cayenne Lemon Squeeze
Productomschrijving

Nature meets Science in EcoSlay's zorgvuldig vervaardigde groeiolie, Cayenne Lemon Squeeze. Na meerjarig onderzoek naar verschillende oliecombinaties, ontdekten we dat meer dan 44% van de deelnemers binnen 7 maanden dramatisch verbeterde haargroei ervoer. Deze olie is snel een favoriet geworden in ons winkeltje in Georgia, waar elk van ons aanzienlijke groei heeft ervaren sinds we begonnen zijn met deze formulering. Vrij van vulstoffen, biedt Cayenne Lemon Squeeze niet alleen fenomenale lengteverlenging en -behoud, maar ook uitstekende glans en vochtverzegeling. 

Gebruik:

  • Als hete oliebehandeling: Verwarm de fles Cayenne Lemon Squeeze in heet water. Breng aan op de hoofdhuid, masseer in en spoel uit.
  • Als dagelijkse hoofdhuidbehandeling: Breng spaarzaam aan op de hoofdhuid en masseer in.
  • Om de cast te verwijderen: Breng een paar druppels aan op de handpalmen, wrijf ze samen en strijk door droog haar om de gel cast te verbreken. 

Ingrediënten:

Pumpkin Seed oil, Jamaican Black Castor oil, Lemon essential oil, Sage essential oil, Thyme essential oil, Peppermint essential oil, Lavender essential oil, Rosemary essential oil,  Cedarwood essential oil, Tea Tree essential oil, Cypress essential oil, Fenugreek essential oil. Cayenne Pepper oil.

Reviews

5 / 5Based on 1 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: Maartje op 12 Februari 2023
    Mijn lievelingshaarolie. Je ruikt de kruiden die er in verwerkt zijn, het is een pittig warme geur. Ik gebruik het vooral als overnight haarkuur vóór het haren wassen en soms kneed ik een beetje in mijn haar erna.
Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Ecoslay Cayenne Lemon Squeeze
EcoslayCayenne Lemon Squeeze

Nature meets Science in EcoSlay's ...

Nature meets Science in...

Op voorraad
€17,95 Incl. btw
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking