BINNEN 1-3 DAGEN IN HUIS
100% ECO & CG
GRATIS VERZENDEN VANAF €100
0
0
BINNEN 1-3 DAGEN IN HUIS
100% ECO & CG
GRATIS VERZENDEN VANAF €100

Ecoslay Cayenne Lemon Squeeze

Ecoslay Cayenne Lemon Squeeze
Productomschrijving
Nature meets Science in Ecoslay's zorgvuldig vervaardigde groeiolie van Cayenne Lemon Squeeze. Er werd een meerjarig onderzoek uitgevoerd naar de verschillende oliecombinaties in dit kleine flesje en er werd vastgesteld dat meer dan 44% van de deelnemers binnen 7 maanden een dramatisch verhoogde haargroei zag. In ons winkeltje in Georgia is Cayenne Lemon Squeeze snel een favoriet geworden - ieder van ons heeft een aanzienlijke groei doorgemaakt sinds we met de formulering begonnen. Deze olie zonder vulstoffen is niet alleen absoluut fenomenaal als het gaat om het verlengen en vasthouden van de lengte, ze geeft ook een uitstekende glans en sluit het vocht uitstekend af.
2oz.

Als behandeling met hete olie: verwarm de fles Cayenne Lemon Squeeze in heet water. Breng aan op de hoofdhuid en masseer voor het spoelen.

Als dagelijkse hoofdhuidbehandeling: spaarzaam op de hoofdhuid aanbrengen en inmasseren.

Om de cast te verwijderen: breng een paar druppels aan op de handpalmen. Wrijf samen en strijk droog haar glad om de gel cast te verbreken.

Ingrediënten: Pumpkin Seed oil, Jamaican Black Castor oil, Lemon essential oil, Sage essential oil, Thyme essential oil, Peppermint essential oil, Lavender essential oil, Rosemary essential oil,  Cedarwood essential oil, Tea Tree essential oil, Cypress essential oil, Fenugreek essential oil. Cayenne Pepper oil.

Reviews

5 / 5Based on 1 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: Maartje op 12 Februari 2023
    Mijn lievelingshaarolie. Je ruikt de kruiden die er in verwerkt zijn, het is een pittig warme geur. Ik gebruik het vooral als overnight haarkuur vóór het haren wassen en soms kneed ik een beetje in mijn haar erna.
Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Ecoslay Cayenne Lemon Squeeze
EcoslayCayenne Lemon Squeeze

...

...

Op voorraad
€17,95 Incl. btw
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking