• Gratis verzending v.a. €100,-
  • Altijd binnen paar dagen in huis
  • Gratis retourneren
Josh Rosebrook Lift Spray 120ml
Lift Spray 120ml €14,50 €29,00

Josh Rosebrook Lift Spray 120ml

Sale
€29,00 €14,50
Op voorraad
  • ECO VRIENDELIJK
  • CG VRIENDELIJK
  • GEEN GREENWASHING
  • EXCLUSIEVE MERKEN
Informatie
Voor een gewichtloze textuur, volume en verdikking met een matte, natuurlijke finish. Lift zorgt voor moeiteloze stijl en stimuleert een gezonde hoofdhuid en sterke haargroei door middel van actieve kruideninfusies. Biologische Yucca-plant kalmeert en beschermt de hoofdhuid en creëert buigzaamheid en natuurlijke uitbreiding van het haar.

Gebruiksaanwijzing:
Voor textuur en verdikking spray op handdoek droog haar en gelijkmatig verdelen met een kam of een borstel. Voor maximaal volume, aanbrengen aan de basis van het haar, gelijkmatig kammen, het hoofd omdraaien en de basis van het haar ondersteboven föhnen. Föhn vervolgens het haar in secties met een ronde borstel - verzamel een haarsectie per keer aan de bovenkant en de kruin, strek het haar omhoog, verticaal of richt de hoek te veel uit, dit betekent dat het haar verder omhoog en weg moet in de richting van waar het zal vallen. Hierdoor ontstaat er een buiging aan de basis van het haar en ontstaat er maximaal volume. -Na het aanbrengen van Lift, of u nu een föhn, een föhn en een ronde borstel gebruikt of aan de lucht hebt gedroogd, droogt het product tot een knapperige textuur. Verdeel het product met de handen of een borstel om de gewenste uitzetting en textuur te creëren.

Ingrediënten:
Water, *Brown Rice Extract, *Yucca Starch, *Lavender, *Rosemary, *Horsetail, *Sage, *Thyme, *Peppermint, *Burdock, *Oregano, §Xanthan Gum, §Potassium Sorbate, Saponified Coconut Oil, †Orange Essential Oil, †Lavender Essential Oil, †Rosemary Essential Oil, †Ylang Ylang Essential Oil.

* CERTIFIED ORGANIC
† ORGANIC
§ NON-GMO PLANT SOURCED 
No Animal Testing

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review