• Gratis verzending v.a. €100,-
  • Altijd binnen paar dagen in huis
  • Gratis retourneren
Bio-T Plantenkleuring Hazelnoot 100gr
Plantenkleuring Hazelnoot 100gr €19,50

Bio-T Plantenkleuring Hazelnoot 100gr

€19,50
Op voorraad
  • ECO VRIENDELIJK
  • CG VRIENDELIJK
  • GEEN GREENWASHING
  • EXCLUSIEVE MERKEN
  • 1-3 dagen
Informatie

Alle BIO-T plantaardige kleurstoffen zijn 100% natuurlijk en 100% organisch, ze zijn rijk aan kleurstoffen en gemakkelijk toe te passen 

De plussen:
- Sterke dekking van wit haar
- Economisch: 2 tot 3 toepassingen per zak
- Romige en klontervrije textuur, gemakkelijk aan te brengen
- Meng- en pauzetijd: zie beschikbare kleurenkaart

Deze bruintint kun je gebruiken als enkele kleuring om je haren dieper bruin van kleur te maken of als 2e kleuring om grijs haar te dekken. (grijs haar pigmenteer je altijd voor met een koper, 1e kleuring.) 

Een plantenkleuring hecht het beste op schoon haar, onze tip is dan ook om je haren voordat je gaat kleuren een detoxbehandelingskuur te geven.

Gebruik:

Een plantenkleuring breng je aan op schoon, droog haar. Gebruik altijd gerei dat niet van metaal is gemaakt.

Gebruik je deze kleuring als 2e kleuring op grijs haar, kleur dan eerst je grijze haren met een koper en volg daarna de aanwijzingen hier onder.

Leng de poeder aan met lauw water en mix met een (kunststof) garde tot een gladde massa. Breng vervolgens de kleuring passee voor passee aan. Dek af met een mutsje en laat minimaal 30 minuten inwerken, hoe langer je de kleur laten zitten, hoe intensiever deze wordt. Spoel daarna goed uit met warm water en was 1x door met shampoo, sluit de schubben af met een masker.

Een plantenkleuring oxideert nog 2 dagen door, na 2 dagen heeft de kleur haar uiteindelijke teint bereikt. Het is dus belangrijk om je haren deze 2 dagen NIET te wassen.

Ingrediënten:

Henna (Lawsonia Inermis Extract)*,Rubia Cordifolia Root powder*Lawsonia Inermis Leaf Extract*,Centella Asiatica Leaf Extract*, Terminalia Bellerica Fruit Powder*,Terminalia Chebula Root Extract*,Indigofera Tinctoria leaf powder*,Mallotus Philippinensis Bark Extract*,Acacia Concinna Fruit Powder*,Emblica Officinalis Fruit Powder*,Hibiscus Rosa-Sinensis Flower powder*

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review