BINNEN 1-3 DAGEN IN HUIS
100% ECO & CG
GRATIS VERZENDEN VANAF €100
0
0
BINNEN 1-3 DAGEN IN HUIS
100% ECO & CG
GRATIS VERZENDEN VANAF €100

Door Milou, 8 november 2023

De herfst is hier! Zo breng jij jouw krullen weer tot leven.

De zomer is voorbij en opeens zitten we midden in de herfst. De dagen worden korter, de regenlaarzen zijn uit de kast getrokken en we kruipen weg in de fijnste truien. Elk seizoen heeft zijn charmes, maar wat vindt je haar daar eigenlijk van? Je haren hebben waarschijnlijk veel zon gezien de afgelopen zomer, wat dit het perfecte moment maakt voor een nieuwe routine. Breng je krullen weer tot leven met deze vijf tips!
 
In deze blog lees je over:
  • voedend masker
  • proteïne
  • bescherming buiten
  • bescherming 's nachts
  • knipbeurt
Voed je krullen met een masker
Geef je krullen een oppepper door het wekelijks te verzorgen met een voedend masker. Door alle zon en het zoute zeewater hunkeren jouw krullen naar extra verzorging en hydratatie. De Baume Nutrition Intens van Terre de Couleur is speciaal ontworpen voor dik, krullend en beschadigd haar. Het maakt zeer krullend en weerbarstig haar zacht en glanzend. Dit product kan ingezet worden als masker en als leave-in conditioner. Deze conditioner voedt het haar diep en vergemakkelijkt de kruldefinitie.
 
Voeg proteïnes toe aan je routine
Krullend haar heeft zowel proteïne als vocht nodig om gezond en sterk te blijven, maar soms is het vinden van de juiste balans een hele uitdaging. Wanneer je haar proteïne nodig heeft, kun je ervoor kiezen om een masker met proteïne te gebruiken. De Soin Conditioner van Chromalya versterkt en herstelt de vitaliteit van vermoeid haar. Ook maakt het masker het haar zacht, soepel en glanzend. De tarwe-eiwitten hebben een verstevigend effect op de haarvezels en werken beschermend, herstructurerend en versterkend. De saffloerolie bevordert de haargroei door de hoofdhuid van zuurstof te voorzien, de hoofdhuid te voeden, te hydrateren en te verzachten. Deze verzorgende conditioner maakt jouw lokken deze herfst weer zacht en stralend!
 
Behoed je krullen voor het herfstige weer
In de herfst en winter kunnen jouw krullen wel wat extra bescherming gebruiken. Kies vooral voor conditionerende en hydraterende producten, zoals een leave-in conditioner en een haarolie. Deze producten breng je het beste in laagjes aan, wat zorgt voor een extra diepe hydratatie. Wanneer je producten in laagjes over elkaar heen aanbrengt, blijven ze langer vochtinbrengend en definiëren ze beter. Een fijne leave-in conditioner is de Weightless Cream Softening Conditioner van Terre de Couleur. Deze leave-in zorgt voor zijdezacht en glanzend haar. Een fijne, verzorgende haarolie is de 4 Seizoenen Olie van Bio Hair. Deze olie dringt diep door tot in het hart van de haarvezel en regenereert het, waardoor het haar zacht en soepel wordt. Deze olie kan ook als pre-poo behandeling gebruikt worden.
 
Bescherm je haar in de nacht
Stap over op een satijnen kussensloop of draag een satijnen bonnet in de nacht, om wrijving tijdens je slaap te verminderen. Satijn geweven stoffen zijn glad en zacht, wat helpt de natuurlijke oliën in je haar te behouden en afgebroken haren te verminderen. Zo word jij de volgende ochtend weer wakker met glanzende en gezonde krullen!
 
Laat je haren knippen
Of je nu klaar bent voor de 'big chop' of het seizoen liever begint met een kleine knipbeurt, zorg dat je op tijd een afspraak maakt om jouw krullen in de beste conditie te houden. Een goede knipbeurt helpt je van je beschadigde punten af en brengt je beste krul naar boven. En goed (in model) geknipt haar is makkelijker te onderhouden, waardoor je ook nog eens minder tijd nodig hebt in de ochtend. Hierdoor kun je nét even wat langer onder de dekens blijven liggen op die toch al koude herfstochtenden.


Start hier jouw krullenreis!

Wil jij meer leren over krullen, haareigenschappen en de ECO CG methode? En wil jij weten hoe je de juiste producten kiest en de perfecte krulroutine voor thuis creëert? Schrijf je dan nu in voor Start hier jouw krullenreis. Aan de hand van korte video's nemen we je mee in de wereld van de eco curly girls, zodat jij binnen de kortste keren de gezondheid van je haar optimaliseert en jouw krullen laat floreren!

Wat vind jij er van ?

Laat hier gerust jouw gedachtes achter :-)

* Verplichte velden
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking