BINNEN 1-3 DAGEN IN HUIS
100% ECO & CG
GRATIS VERZENDEN VANAF €100
0

Plaats een order van €100,- of meer en maak kans op een shampoo+conditioner van NourishedPlaats deze maand een order van €100,- of meer en maak kans op een shampoo+conditioner van Nourished

0
BINNEN 1-3 DAGEN IN HUIS
100% ECO & CG
GRATIS VERZENDEN VANAF €100

Plaats een order van €100,- of meer en maak kans op een shampoo+conditioner van NourishedPlaats deze maand een order van €100,- of meer en maak kans op een shampoo+conditioner van Nourished

Door Milou, 16 februari 2022

Last van hoofdhuidproblemen of build-up?

Heb je ook wel eens last van droogte in de lengtes van je haren, een jeukende hoofdhuid en het gevoel alsof er een plakkerig laagje om je haren zit? Waarschijnlijk heb je dan last van build-up. Build-up is een laagje bovenop je hoofdhuid en haar dat bestaat uit opgestapelde restjes van haarproducten.

Build-up kun je herkennen aan de volgende punten:

  • Hard, crunchy, bijna plastic aanvoelend haar
  • Droog haar in de lengtes wat nog erger wordt na het aanbrengen van producten
  • Haarproducten lijken geen effect meer te hebben of maken het alleen maar erger
  • Het lijkt of er een plakkerig laagje om je haar zit
  • Dof haar
  • Slap, futloos en slierterig haar
  • Gespleten haarpunten en haarbreuken (witte puntjes)
  • Klitten
  • Hoofdhuidproblemen

Zo verwijder je het
Build-up kun je vrij gemakkelijk uit je haren verwijderen door het gebruik van de juiste shampoo. Shampoo's als de 4 Seizoenen Shampoo en de VIGOR van Bio Hair zijn er voor gemaakt om je haar en hoofdhuid compleet vrij te maken van de achtergebleven producten en ingrediënten die build-up veroorzaken. Deze gaan dus net een stapje verder in de reiniging en verzorging dan je normale shampoo. Het advies is dan ook om deze shampoo 1 à 2 keer per week te gebruiken bij extreme klachten of 1 keer per week als onderhoud, vanwege het sterk reinigende effect. Na het gebruik van deze producten kun je het beste een hydraterend product gebruiken zoals de Soin Nourissant van Terre de Couleur om de vochtbalans van het haar te herstellen.


Start hier jouw krullenreis!

Wil jij meer leren over krullen, haareigenschappen en de ECO CG methode? En wil jij weten hoe je de juiste producten kiest en de perfecte krulroutine voor thuis creëert? Schrijf je dan nu in voor Start hier jouw krullenreis. Aan de hand van korte video's nemen we je mee in de wereld van de eco curly girls, zodat jij binnen de kortste keren de gezondheid van je haar optimaliseert en jouw krullen laat floreren!

Wat vind jij er van ?

Laat hier gerust jouw gedachtes achter :-)

* Verplichte velden
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking