BINNEN 1-3 DAGEN IN HUIS
100% ECO & CG
GRATIS VERZENDEN VANAF €100
0

Plaats een order van €100,- of meer en maak kans op een shampoo+conditioner van NourishedPlaats deze maand een order van €100,- of meer en maak kans op een shampoo+conditioner van Nourished

0
BINNEN 1-3 DAGEN IN HUIS
100% ECO & CG
GRATIS VERZENDEN VANAF €100

Plaats een order van €100,- of meer en maak kans op een shampoo+conditioner van NourishedPlaats deze maand een order van €100,- of meer en maak kans op een shampoo+conditioner van Nourished

Door Milou, 10 september 2022

Onze keuzetruc voor meer volume

Heb je ook soms zo’n moeite om volume boven op je hoofd en/of in de buurt van je haaraanzet te krijgen? De 'Pick Trick', ook wel Afro Pick of kam genoemd, kan je helpen om nog veel meer volume te krijgen aan de bovenkant van je haar. Wanneer je gebruik maakt van deze speciale kam, begin je deze te gebruiken bij de haaraanzet zonder je krullen met je handen aan te raken. Het geeft jouw krullen een lift en creëert extra volume. Ook is dit een handige truc om je haar over de hoofdhuid uit te spreiden en hier eventuele dunner wordende gebieden te verbergen. Je kunt ervoor kiezen deze krullenkam te gebruiken om het haar over de hele hoofdhuid te liften voordat je je haren gaat drogen, maar je kunt het gebruik ook wat meer spreiden om op enkel specifieke plekken meer volume te krijgen, bijvoorbeeld alleen voorop of juist aan de achterkant.

HOW TO

  • Steek de kam bij de haaraanzet op de plek waar je meer volume wil en duw de kam zo plat mogelijk tegen de hoofdhuid.
  • Til de kam met daarin het haar zo’n 2,5cm op van de hoofdhuid, evenwijdig aan de vorm van je hoofd in dat gebied.
  • Plaats de föhn (met diffuser) vlak boven het haar en begin het haar te drogen. Start bij de punten en werk voorzichtig naar de aanzet toe. Zorg dat je föhn op een niet te warme stand staat en niet te hard blaast, zo kun je de föhn wat langer op één plek houden.
  • Gedurende de tijd dat de föhn zich op dat specifieke deel van het haar concentreert, kun je de kam twee tot drie keer bewegen naar verschillende delen rondom de haaraanzet waar de lucht op dat moment geconcentreerd is. Zie als het ware de kam en de diffuser als samenwerkend geheel.
  • Herhaal dit proces op alle plekken waar je meer volume wil.
  • Wanneer je haar voor ongeveer 50 procent droog is, draai dan je hoofd een beetje en steek de kam in het gebied rondom de kruin en til het ongeveer 2,5 cm omhoog. Herhaal indien nodig tot het door jouw gewenste resultaat bereikt is.

Kent kam


Start hier jouw krullenreis!

Wil jij meer leren over krullen, haareigenschappen en de ECO CG methode? En wil jij weten hoe je de juiste producten kiest en de perfecte krulroutine voor thuis creëert? Schrijf je dan nu in voor Start hier jouw krullenreis. Aan de hand van korte video's nemen we je mee in de wereld van de eco curly girls, zodat jij binnen de kortste keren de gezondheid van je haar optimaliseert en jouw krullen laat floreren!

Wat vind jij er van ?

Laat hier gerust jouw gedachtes achter :-)

* Verplichte velden
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking