BINNEN 1-3 DAGEN IN HUIS
100% ECO & CG
GRATIS VERZENDEN VANAF €100
0
0
BINNEN 1-3 DAGEN IN HUIS
100% ECO & CG
GRATIS VERZENDEN VANAF €100

Door Milou, 21 februari 2024

Zo verfris jij jouw haren tussen wasbeurten door

Kunnen jouw haren wel een opfrisbeurt gebruiken, maar is het nog geen tijd om te wassen? Een natuurlijke droogshampoo biedt uitkomst! Met een droogshampoo verfris jij jouw haren en hoofdhuid tussen wasbeurten door, wat resulteert in frisse, springerige krullen met lekker veel volume. Een droogshampoo is ideaal wanneer je last krijgt van build-up of een vette hoofdhuid, vooral als je jouw krullen tussendoor nog gerefresht hebt met extra haarproducten.

Maar uiteindelijk vervangt een droogshampoo geen wasbeurt en dient het enkel als snelle tussenoplossing. Wanneer jouw haren en hoofdhuid echt vervuild zijn of beginnen te irriteren, dan is het hoog tijd voor een wasbeurt. Stel het wassen van je haren niet (te lang) uit omdat je denkt dat dat moet volgens de CG methode. Luister naar wat je hoofdhuid nodig heeft en was je haren ongeveer één tot twee keer per week met een verzorgende en zuiverende shampoo.

Bouclème Root Refresh

Ontgeur je hoofdhuid met de Root Refresh van Bouclème. Met een reinigende mix van voedende ingrediënten is de Root Refresh perfect om dat frisse gevoel terug te krijgen in je krullen.

Bouclème Foaming Dry Shampoo

De Foaming Dry Shampoo van Bouclème is ideaal wanneer je snel last hebt van een vette hoofdhuid. Dit vloeibare schuim droogt op tot een poeder dat overtollige olie absorbeert, terwijl het de wortels een lift geeft.

Innersense Refresh Dry Shampoo

De Innersense Refresh Dry Shampoo zorgt voor extra volume op de wortels. Deze droogshampoo trekt olie en talg aan, terwijl het de aanzet verstevigt.

Natulique Volumizing Dry Shampoo

De droogshampoo van Natulique verfrist het haar en geeft het volume en stevigheid. Ook absorbeert deze droogshampoo overtollig vuil en residu van stylingproducten. Natulique heeft een droogshampoo voor licht en voor donker haar.

Tabitha James Kraan Compact Organic Dry Shampoo

De droogshampoo van Tabitha James Kraan reinigt en verfrist het haar, terwijl het een heerlijke geur afgeeft. Ook voegt het volume toe en geeft het een gezonde glans. De Compact Organic Dry Shampoo is er voor licht en voor donker haar.

Nourished Droogshampoo + Styling Powder + Scalp Treatment

Laat vet haar verdwijnen en geef het haar een volumeboost met de Nourished x Romy droogshampoo. De 100% natuurlijke ingrediënten kalmeren de hoofdhuid, voeden en hydrateren de haarvezel en absorberen overtollig talg. Dit product is ook verkrijgbaar in een kartonnen (navul)verpakking.

Wat vind jij er van ?

Laat hier gerust jouw gedachtes achter :-)

* Verplichte velden
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking