BINNEN 1-3 DAGEN IN HUIS
100% ECO & CG
GRATIS VERZENDEN VANAF €100
0
0
BINNEN 1-3 DAGEN IN HUIS
100% ECO & CG
GRATIS VERZENDEN VANAF €100

Josh Rosebrook Nourish Shampoo

50% sale
Josh Rosebrook Nourish Shampoo
Productomschrijving

THT Officieel verlopen - Discontinued - 50% korting

Onze luxueuze, vocht inbrengende shampoo geformuleerd voor alle haartypes en -types, en voor normale tot droge hoofdhuidtypes. Aloë vera, zachte natuurlijke reinigingsmiddelen en krachtige kruideninfusies werken in perfecte harmonie om onzuiverheden en overtollige olie effectief te verwijderen. Rijke plantaardige oliën en onderscheidende kruideninfusies creëren een krachtige synergie om hoofdhuidaandoeningen te behandelen, het haarvocht vast te houden, te verzachten en glans te geven, terwijl de follikelcirculatie wordt gestimuleerd om de stroom van voeding te vergroten en een sterke, aanhoudende haargroei te stimuleren. Geformuleerd om normale tot droge hoofdhuidcondities te hydrateren. Een normale tot droge hoofdhuid heeft pas 3-6 dagen na het wassen met shampoo overtollige olie.

gebruiksaanwijzingen:
Verdeel de hoofdhuid in vier gebieden: bovenkant, zijkanten en achterkant. Breng een kleine hoeveelheid aan op elk gebied. Masseer grondig in. Voeg meer water toe tijdens de massage om indien nodig het schuim te verdelen. Laat het 1-3 minuten intrekken, zodat micronutriënten de follikelcirculatie kunnen stimuleren en de hoofdhuid kunnen voeden. Spoel en herhaal indien nodig.

Ingrediënten:
Saponified Coconut oil, *Aloe Vera Leaf Juice, Vitamin Infused Water, *Vegetable Glycerin, §Xanthan Gum, *Camelina Oil, *Hemp Seed Oil, *Coconut Oil, *Evening Primrose Oil, *Apricot Oil, *Jojoba Oil, *Grape Seed Oil, *Burdock, *Calendula, *Cayenne, *Chamomile,  *Cinnamon, *Horsetail, *Goldenseal, *Lavender, *Flax, *Alfalfa, *Peppermint, *Catnip, *Oregano, *Ginseng, *Rose Hips, *Rosemary, *Sage, *Dandelion, *Thyme, *Linden flowers, *Nettle, Potassium Sorbate, †Ylang Ylang Essential Oil, †Orange Essential Oil, †Rosemary Essential Oil, †Lavender Essential Oil.

* CERTIFIED ORGANIC
† ORGANIC
§ NON-GMO PLANT SOURCED 

Tips:
- Door water toe te voegen terwijl shampoo door het haar wordt gemasseerd, wordt het product verspreid voor een effectieve reiniging.
- Als uw huiswater hard is en een hoog gehalte aan calcium- en magnesiummineralen bevat, kan dit de werking van uw natuurlijke shampoo en conditioner beïnvloeden. Zware mineralen stapelen zich op en beïnvloeden het vermogen van natuurlijke conditioners om te verzachten en door te dringen. De mineralen in hard water verminderen het schuimvermogen, dit is de reden waarom: Hard water bevat een tegenstander van natuurlijke zepen - calcium. Calcium heeft een sterke positieve lading. Zeepmoleculen zijn negatief geladen en wanneer ze in contact komen met positief geladen calcium, binden ze zich aan elkaar, zonder enige lading. Dit vermindert het vermogen van de zeep om vuil en olie te verwijderen aanzienlijk.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Josh Rosebrook Nourish Shampoo
Josh RosebrookNourish Shampoo

Nourish Shampoo...

Nourish Shampoo...

Op voorraad
€36,00€18,00 Incl. btw
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking